Byggepladshegn

En byggeplads kræver ofte særlig beskyttelse. Ikke blot skal man sørge for at undgå, at uvedkommende kan bevæge sig ind på byggepladsen, men et hegn skal også være mobilt og kunne flyttes relativt hurtigt og nemt. Derfor bør man altid sikre området med et byggepladshegn, også kendt som et mobilhegn. Byggepladshegnet kendetegnes ved dets lave vægt og mobilitet, hvilket gør det til et trådhegn egnet ikke blot til byggepladser, men også som hegn til festivaler, offentlige events som cykelløb og maraton m.m.

Vi arbejder både for privatkunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af byggepladshegn

I ML Montage har vi mange års erfaring med både levering og opsætning af byggepladshegn. Hver byggeplads og arrangement er unikt, og vi starter derfor altid med at tage en snak om indretningen, så vi bedre kan rådgive og planlægge, hvordan vores byggepladshegn og mobilhegn skal sættes op.

Da mobilhegnet er let at flytte rundt og kræver få værktøjer at montere, egner det sig specielt til opgaver, hvor der kun midlertidigt er brug for hegn – f.eks. byggepladser, events med publikum og lignende.

Oplysninger om byggepladshegn

Icon8

Montage

Mobilhegnet er en af de nemmeste hegnstyper at montere, da det er hele idéen bag hegnet. Typisk opstår udfordringen, hvis det er flere kilometer byggepladshegn, man skal montere, for der er der brug for professionel hjælp.

Icon8

Varianter

Byggepladshegn og mobilhegn kommer i flere størrelser, alt efter om det blot skal afspærre et område for publikum eller helt lukke det af. Typisk fås hegnet i galvaniseret stål, men kan også fås i farver, hvis hegnet tydeligt skal kunne ses.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af byggepladshegn

Hvis du har brug for at afspærre eller indhegne din byggeplads eller event, og vil vide mere om, hvordan ML Montage kan hjælpe, så kontakt os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og give et uforpligtende tilbud. 

Kombiner dit byggepladshegn med en port

Specielt når det gælder mobilhegn, der bruges til byggepladser, giver det ofte mening at kombinere det med én eller flere porte, for at sikre, at pladsen er beskyttet og lukket af for uvedkommende.

I ML Montage kan vi sagtens arbejde på tværs af opgavetyper, og vi har ingen problemer med at kombinere vores forskellige hegnstyper med de porte, vi tilbyder. Gennem dialog med dig som kunde finder vi frem til, hvad du har behov for, og hvordan vi skal løse opgaven.

Vi hjælper også med rådgivning

Der er generelt strikse regler om sikkerhed på en byggeplads, og en dårligt indrettet byggeplads bryder ikke kun med reglerne, men kan også føre til ineffektive arbejdsgange.

Når vi i ML Montage bliver taget med på råds fra start, hjælper vi gerne med rådgivning om den optimale indhegning, samt indhegninger på selve byggepladsen, for at sikre at både byggepladsen er både sikker og effektiv.