ML Montage - din hegnmontør

Hos ML Montage kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Vi lægger altid et stort arbejde i alle opgaver, uanset om det handler om opsætning af trådhegn og porte, eller reparation og vedligehold. Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv og kan derfor løse langt det meste montagearbejde. Har du brug for rådgivningen om indhegning til dit kommende projekt, så står vi altid klar til at hjælpe.

Så kontakt os eller kig forbi, hvis du ønsker en solid og praktisk løsning af god kvalitet – efter dine præmisser. ML Montage er et kvalitetsbevidst firma, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

Vi arbejder for privatkunder, erhverv og institutioner. 

Icon3

Uddannede fagfolk

ML Montage benytter sig af fagfolk, som er uddannede inden for deres respektive fag. På den måde sikrer vi kvaliteten af vores arbejde, så vi altid kan stå inde for det, vi leverer.

Icon2

Overblik og sans for detaljen

Med vores mange års ekspertise på området, har vi i ML Montage både det store overblik og sans for den lille detalje, som kan være forskellen på et godt og et super projekt.

Icon1

Flot finish og faglig stolthed

Vi montere ikke bare hegn og porte. Vi går op i vores arbejde og er stolte af det. Vi sørger derfor altid for at tilgå processen med faglig stolthed og give det et flot finish.

Icon4-02

Kontakt ML Montage i dag for et uforpligtende tilbud

Skal du har monteret et nyt hegn? Trænger din adgangsport til at blive repareret? Eller har du brug for hjælp til andre montage opgaver? Så tag kontakt til os – vi sidder altid klar til at hjælpe og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

ML Montage løser Både små og store projekter

Vi skelner ikke mellem små og store projekter, for vi løser begge dele med samme fokus på kvalitet. Med vores ekspertise og blik for detaljen, sikrer vi et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser – og så bliver udgifterne på dit projekt holdt nede.

Vi tilbyder aldrig noget, vi ikke kan stå inde for

Alle materialer og arbejdsmetoder anvendt i ML Montage er af højeste kvalitet. Det er de, fordi vi vil være 100% sikre på, at vores kunder får det bedste mulige produkt, vi kan tilbyde dem. Vi vil aldrig tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.