ML Montage står for opsætning af trådhegn

Trådhegn kan findes overalt i Danmark og kommer i mange forskellige varianter. Trådhegnet er specielt populært som industrihegn, da det er solidt, robust og har en række ekstra muligheder, som hjælper med at gøre det mere effektivt – pigtråd, mulighed for strøm og så videre. I ML Montage hjælper vi med opsætning af trådhegn, både på offentlige steder og hos privatkunder, som ønsker mere sikring af deres område end et mindre træhegn.

Vi arbejder for både privatkunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af trådhegn

I ML Montage hjælper vi dig med opsætning og montering af trådhegn i alle størrelser og varianter. Ejer du allerede et hegn, som mangler at blive vedligeholdt eller repareret, så kan vi også hjælpe dig med det. 

Trådhegnet egner sig vel til både små og store arealer, fra indhegning af den lokale børnehave til områdesikring af større virksomhedsområder.

Oplysninger om trådhegn

Icon8

Montage

Trådhegnet monteres typisk på stålstolper, som er varmegalvaniserede, hvorefter selve trådene monteres mellem stolperne - mønstret og metoden afhænger af, hvilken type trådhegn der er tale om.

Icon8

Varianter

Trådhegnet fås i flere forskellige varianter, som du kan læse mere om på vores andre sider. Det kan bl.a. fås i varianter som flethegn, panelhegn og strømhegn. Kontakt os, hvis du vil høre mere.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af trådhegn

Hvis du skal have opsat et trådhegn eller gerne vil høre mere om, hvordan ML Montage kan hjælpe dig med områdesikring så kontakt os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og give et uforpligtende tilbud.

TIlbehør til dit trådhegn

Man kan bruge trådhegnet i mange forskellige projekter, og der findes derfor en række forskelligt tilbehør, som man kan købe med. Et par eksempler som kan nævnes:

  • Der kan føjes pigtråd til toppen af trådhegnet, hvis man gerne vil forhindre folk i at klatre over det.
  • Hvis man gerne vil gøre sin indhegning endnu mere sikker, eller hvis man har med dyr at gøre, så egner trådhegnet sig også godt som strømhegn.
  • De fleste trådhegn fås som regel i alle RAL-farver, for at gøre det nemmere at passe hegnet ind i det omkringliggende miljø.

Få en serviceaftale på vedligehold af dit trådhegn

I ML Montage går vi op i kvalitet, og vi monterer ikke et produkt, som vi ikke selv kan stå inde for. Vores forskellige trådhegn er derfor holdbare og bygget til at modstå det skiftende danske vejr, men ligesom alt andet kræver de løbende vedligeholdelse. Derfor tilbyder vi serviceaftaler på løbende vedligeholdelse.

Med en serviceaftale hos os, behøver du ikke at tænke på dit hegn. Sammen aftaler vi, hvor ofte vi skal komme forbi og vedligeholde trådhegnet, og derfra håndterer vi al vedligeholdelse – uden at du behøver at skænke det en tanke.