Gør din ejendom sikker med et Panelhegn

Panelhegnet – også kaldet et stålmåtte- eller stålgitterhegn – er det perfekte hegn til dig, som går op i sikkerhed på din ejendom. Panelhegnet er svejset sammen af kraftigt rundstål, og det er en af de kraftigste typer hegn på markedet – og er endda godkendt af alle forsikringsselskaber. Hegnet hjælper ikke kun med at indramme dit ønskede område, men det fintmaskede net mellem de stærke stålstolper gør det desuden ekstra svært at klatre over. Panelhegnet er derfor et af de bedste trådhegn til at sikre din ejendom.

Vi arbejder både for privatkunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af Panelhegn

I ML Montage har vi mange års erfaring med reparation og opsætning af panelhegn i alle størrelser og til alle formål, fra børnehaven til bilforhandleren til kæmpe virksomhedskomplekser. Vi har sans for både det store overblik og den lille detalje, og hos os er du derfor sikret opsætning af dit panelhegn med flot finish og faglig stolthed.

Da panelhegnet er kendetegnet som både kraftigt og sikkert, anvendes det typisk af virksomheder, som vil have fokus på sikkerhed, samt i skoler og andre børneinstitutioner, hvor hegnet skal kunne tåle lidt vildere leg.​

panel hegn

Oplysninger om panelhegn

Icon8

Montage

Panelhegnet består af et fintmasket stålgitternet, som svejses til stålstolper og derefter monteres på området. Nogle mærker af panelhegn har også mulighed for montering på ujævnt terræn, grundet deres opbygning.​

Icon8

Varianter

Panelhegn kan fås i forskellige varianter. Man kan få et standard hegn i galvaniseret stål, eller hegnet kan fås i alle RAL farver, så det nemmere kan tilpasses og får et flottere og mere æstetisk udtryk.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af panelhegn

Hvis du gerne vil sikre et område med et kraftigt panelhegn og gerne vil høre mere om, hvordan ML Montage kan hjælpe, så tag kontakt til os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og give et uforpligtende tilbud.

Kunden i centrum

Som kunde hos ML Montage er du i centrum. Alt vores arbejde foregår i tæt dialog med dig, og er baseret på tillid og troværdighed. Ud over vores stærke kompetencer og kvalitets panelhegn, tilbyder vi dig også rådgivning om, hvilket tilbehør og hvad du skal være opmærksom på med dit hegn.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type hegn der ville passe bedst til dig og dit projekt, så kommer vi gerne forbi og får en snak om dit behov.

Få et serviceabonnement på vedlighold af panelhegn

Panelhegnet kendetegnes ved dets kraftige opbygning og robuste levetid, men selv de bedste hegn kræver at blive holdt ved lige. I stedet for selv at skulle holde styr på, hvornår hegnet trænger til en kærlig hånd, bør du lade os stå for det.

Ved at tegne en serviceaftale på vedlighold af dit panelhegn, slipper du for at skulle bekymre dig om det. Sammen aftaler vi, hvor ofte vi skal syne hegnet, og derfra står vi for det hele.