Skydeport - Driftsikker port til alle indkørsler

En skydeport, også kendt som en svæveport eller en automatisk port, er velegnet til store industriområder og steder, hvor der skal være fodtrafik såvel som biltrafik. Skydeporten anvendes primært som industriport, men i senere tid er den også begyndt at blive populær blandt private med større ejendomme.

Vi arbejder for både privatkunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af skydeport

Skydeporten er kendetegnet ved dens brugervenlighed, simple og elegante design samt at den oftest fungerer med fjernstyring. Det betyder, at du har kontrol over, at det kun er bestemte personer, der har adgang til portens åbne og lukke funktionI ML Montage kan vi stå for både at montere og reparere din skydeport, og vi arbejder på både små og store projekter med samme øje for kvalitet.

Skydeporten kendes bedst fra industrien, hvor den ofte bliver brugt ved fængsler, havne, institutioner og store virksomhedsgrunde. Men porten egner sig generelt til alle områder, hvor du vil beskytte din indkørsel.

skyde port 2
skyde port

Oplysninger om skydeport

Icon8

Montage

Selve skydeporten og anslagsgalgen monteres på et støbt fundament, hvori der indsættes tomrør til kabling, der forbinder porten med motoren.

Icon8

Varianter

Skydeporte kan fås i automatiske og manuelle udgaver, alt efter dit behov. Alt efter mærket af port, kan skydeporten også fås i RAL farver, så den passer æstetisk ind i nærmiljøet.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på en skydeport

Hvis du overvejer at få monteret en skydeport på din grund, så ring eller skriv til os i ML Montage. Vi sidder altid klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål, og give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tilbehør til din skydeport

Du har mange muligheder, når det kommer til ekstra funktioner og tilbehør til din skydeport. Blot som et par eksempler kan nævnes:

  • Ekstra fjernbetjeninger hvis ønsket
  • Kodetastatur og briklæser som alternative sikkerhedstjek
  • Timer og års-ur, som sørger for, at porten åbner og lukker i bestemte tidsrum på dagen.
  • Strømtråde til strømhegn

Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbehør, der vil være nødvendigt på din grund, så kontakt os. Så kan vi rådgive dig og komme med anbefalinger.

skyde port 3
port

Bestil et serviceabonnement på din skydeport

Det smarte ved en skydeport er, at den er fjernstyret, og at du derfor er sikret, at det kun er de folk, som er godkendte, der kan åbne og lukke den. Men som alt andet maskineri, går det i forfald, hvis man ikke plejer det.

Derfor tilbyder ML Montage serviceabonnement på vedligehold af skydeporte til alle vores kunder. Med et serviceabonnement behøver du ikke bekymre dig – når vi har aftalt, hvor mange gange vi skal komme forbi om året, så skal vi nok stå for al vedligehold af din port.