Skab fred og ro med et Støjhegn

Larm fra biler, et bumlende tog eller den konstante bragen på en byggeplads kan være til stor gene for naboer og det omkringliggende miljø. Hvis du bor op til en motorvej eller gerne vil spare dine medmennesker for larmen på din byggeplads, så bør du overveje at få opsat et støjhegn. Som navnet antyder er støjhegnet kendetegnet ved dets evne til at dæmpe støj og samtidig sikkert indhegne et område.

Vi arbejder både for privatekunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af støjhegn

I ML Montage har vores eksperter mange års erfaring med opsætning og reparation af støjhegn. Behovet for at blokere for larm stiller store krav til hegnet, og derfor monterer vi kun støjhegn fra de bedste leverandører. På den måde sikrer vi alle vores kunder, at de får den bedste oplevelse med deres nye hegn som muligt.

På grund af dets støjdæmpende kvaliteter, egner støjhegnet sig specielt til områder, hvor larm kan være til gene for nærområdet – det være sig ved motorveje, jernbaner, omkring byggepladser etc.

Oplysninger om støjhegn

Icon8

Montage

De støjdæmpende modul monteres på pæle med rustfrie eller varmegalvaniserede skruer, for at sikre stabiliteten. Støjhegnets pæle kan også monteres på betonfodplade efter ønske og behov.

Icon8

Varianter

Støjhegn kan bl.a. fås udført i stål og i træ, alt efter hvad der æstetisk passer bedst til den enkelte kundes område. Stålhegnet kan desuden fås i en række forskellige RAL farver.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af Støjhegn

Hvis du har brug for at få opsat støjhegn omkring din bolig, byggeplads eller andet, så tag kontakt til os. Vi sidder altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have, og give et uforpligtende tilbud.

Vi håndterer både små og store projekter

ML Montage løser både små og store opgaver for alle typer kunder – fra indhegning af privatkundens have, der ligger lige op til jernbanen, til montering af støjhegn langs flere kilometers strækning af motorvej.

Hvis du er bekymret for, at støjhegnet ikke vil passe til din ejendom, så er der mange muligheder for at gøre det pænt og naturligt. Et støjhegn i træ giver et naturligt præg, mens stålhegn sagtens kan håndtere naturlig bevoksning, som hjælper til at give liv og farve.

Få en serviceaftale på dit støjhegn

I ML Montage anvender vi kun støjhegn fra de bedste leverandører, for at sikre at kvaliteten af hegnet er i top. Alle vores hegn kan klare det skiftende danske vejr og klima, men over længere tid kan der opstå komplikationer, alt efter støjhegnets omgivelser.

Derfor tilbyder vi serviceaftaler på alle vores hegn, hvis kunden ønsker det. Med en serviceaftale behøver du ikke bekymre dig om dit hegn – vi aftaler nemlig, hvor ofte vi skal komme forbi og vedligeholde hegnet, så du ikke skal løfte en finger.