Svingport - fokus på driftsikkerhed

Svingporten er en af de klassiske industriporte, som anvendes af både erhverv og private overalt i Danmark. Med et fokus på både sikkerhed og driftssikkerhed er svingporten altid et godt valg, når du overvejer, hvilken type port du skal bruge til dit projekt. En svingport har den fordel, at den passer til stort set alle hegnstyper, er yderst robuste og kan leveres i flere forskellige udgaver.

Vi arbejder både for privatkunder, erhverv og institutioner.

Opsætning af svingporte

I ML Montage har vi stor erfaring med både montering, reparation og løbende vedligehold af svingporte. Ud over vores kompetencer har vi både det store overblik og sans for de små detaljer, som giver alle vores opgaver et flot finish og et ekstra pift af kvalitet. Når du hyrer ML Montage, er du sikret at alle materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet – for vi monterer ikke en svingport, som vi ikke selv kan stå inde for.

Svingporten er yderst fleksibel i både udseende og form og kan derfor anvendes til en bred vifte af projekter og formål.

port
låge2

Oplysninger om svingport

Icon8

Montage

Din svingport monteres på støbte stolper med rustfrie svingbeslag, som sørger for en åbning på op til 180 grader. Typisk medfølger både låsekasse, nøgler og rustfrit greb.

Icon8

Varianter

Alt efter dit behov, kan svingporte fås i to udgaver, enten med enkeltport eller dobbeltport. Portene kan desuden fås i RAL farver, hvis de skal passe æstetisk med nærområdet.

Icon4-02

Få et uforpligtende tilbud på en svingport

Hvis du skal have monteret en svingport og gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så ring eller skriv til os. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål, samt give dig et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tilbehør til din svingport

En svingport er ikke bare en svingport. Alt efter dit behov, kan du få en række forskelligt tilbehør til din port. Det gælder f.eks.:

  • Skudrigler
  • Magnetlås
  • Elektrisk lås med tilhørende kodetastatur
  • Selvlukker
  • Strømhegn

Hvis du vil vide mere om, hvad dine muligheder er, og hvad du har brug for, så er du altid velkommen til at tage kontakt og fortælle os om dit projekt.

Økonomisk serviceaftale på din port

Det er vigtigt at sørge for, at din svingport altid er i god stand. Specielt elektriske porte kan skabe store sikkerhedsproblemer, hvis der pludselig sker en fejl, som kunne have været undgået med løbende vedligehold.

I ML Montage tilbyder vi dig er serviceabonnement på vedligehold af din svingport, så du ikke behøver at tage dig af det. Med et serviceabonnement skal vi nok holde din port ved lige, så din grund altid vil være sikret.